Huisregels

Leeftijd:
De theatervoorstelling is toegankelijk voor kinderen vanaf 2 jaar. Iedereen is verder van harte welkom.
Parkeren:
Bij de locatie is er mogelijkheid tot het kosteloos parkeren van de auto. Verkeersregelaars zullen u de weg wijzen op het terrein.
Openbaar vervoer:
De locatie is vanaf Leiden Centraal te bereiken met de bus. Via de volgende link kunt u de meest recente reismogelijkheden vanaf Leiden Centraal opzoeken. https://9292.nl/
Tijden:
De deuren gaan een half uur voor de start van de show open.
Beveiliging en EHBO:
Tijdens de theatervoorstelling zijn er gecertificeerde beveiliging en EHBO aanwezig.
Foto’s & filmopname:
Tijdens de show maken wij foto en filmopnames voor commercieel gebruik. Mocht u bezwaar hier op hebben, stuurt u dan ons gerust een email.
Deze theatervoorstelling wilt u natuurlijk vastleggen, dit is toegestaan mits dit voor privégebruik is. Professionele camera’s, selfiesticks en filmopname zonder vooraankondiging worden niet toegelaten. Wilt u de theatervoorstelling komen filmen of vastleggen voor commerciële doeleinden, stuur dan even een mailtje naar dewolfentertainmentleiden@gmail.com
 
Huisregels:
U dient de huisregels op te volgen. Mocht u om wat voor reden ook deze huisregels overtreden mag De Wolf Entertainment u de toegang van het gebouw ontzeggen.
* Bezoekers van de theatervoorstelling dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
* Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs, indien verzocht.
* Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
* Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
* Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
* Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
* Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
* De Wolf Entertainment en De Peuk Valkenburg Z-H zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal van uw persoonlijke spullen.
* Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.