De Grote Martino’s Sinterklaasshow

Dit jaar wordt De Grote Martino’s Sinterklaasshow nog feestelijker!

Sinterklaas en zijn Pieten toveren op zondag 24 november 2019, het GroenOord “Work & Play” om tot het grootste Sinterklaastheater van Leiden. Met drie voorstellingen neemt Piet Martino u mee in een Sinterklaasshow vol entertainment, magische illusies, zang, dans en plezier.
De Grote Martino’s Sinterklaasshow “De Verdwenen Mijter” neemt u en uw gezin mee op avontuur. Er zullen verschillende personages in voorkomen onder andere: Keukenpiet, Nieuwspiet, Magicpiet, Juffrouw Bloemenpiet en Knuffelpiet. We zullen samen met u en uw gezin op zoek gaan naar de verdwenen mijter van Sinterklaas.
Uiteindelijk komt altijd alles goed, voor wij de komst van Sinterklaas kunnen vieren.

Piet Martino en Magicpiet zingen hun populaire Sinterklaas hit “Kijk om je heen”
Willen jullie de primeur mee maken tijdens deze show! Piet Martino komt met zijn nieuwe Sinterklaas hit van 2019 samen zingend met Keukenpiet “Hey doe je mee”

Informatie:
De Grote Martino’s Sinterklaasshow “De Verdwenen Mijter”
Deze Sinterklaasshow staat in het teken van zang, dans, illusies en plezier voor jong en oud. Na het grote succes van De Grote Martino’s Sinterklaasshow in 2017 en 2018, keert de show dit jaar terug! De geweldige Sinterklaasshow kunnen jullie bijwonen in Leiden. De Sinterklaasshow zal in een intieme sfeer worden gepresenteerd.
Op deze dag bouwen wij “Het GroenOord “Work & Play” (de oude Groenoordhallen) om tot het “Grootste Sinterklaastheater”.

Adres: Willem de Zwijgerlaan 2A, 2316 GB te Leiden
Datum en tijden: Zondag 24 November 2019
• Show 1 Start Show 11.00 uur tot 12.30 uur inclusief pauze
• Show 2 Start Show 13.30 uur tot 15.00 uur inclusief pauze
• Show 3 Start Show 16.00 uur tot 17.30 uur inclusief pauze
De deuren gaan een half uur voor de start van de show open
• Kosten: €15,95 per ticket dit is inclusief gratis parkeren, garderobe, één gratis consumptie, disco/lichtstaafjes, welkom Sinterklaas vlaggetjes en lekkernijen in de pauze.

Algemene informatie:
Leeftijd: De theatervoorstelling is toegankelijk voor kinderen vanaf 2 jaar. Iedereen is verder van harte welkom.
Parkeren:Bij de locatie is er mogelijkheid tot het kosteloos parkeren van de auto. Verkeersregelaars zullen u de weg wijzen op het terrein.
Openbaar vervoer: De locatie is vanaf Leiden Centraal te bereiken met de bus. Via de volgende link kunt u de meest recente reismogelijkheden vanaf Leiden Centraal opzoeken. https://9292.nl/
Tijden: De deuren gaan een half uur voor de start van de show open.
Beveiliging en EHBO: Tijdens de theatervoorstelling zijn er gecertificeerde beveiliging en EHBO aanwezig.
Foto’s & filmopname: Tijdens de show maken wij foto en filmopnames voor commercieel gebruik. Mocht u bezwaar hierop hebben, stuurt u dan ons gerust een email.
Deze theatervoorstelling wilt u natuurlijk vastleggen, dit is toegestaan mits dit voor privégebruik is. Professionele camera’s, selfiesticks en filmopname zonder vooraankondiging worden niet toegelaten. Wilt u de theatervoorstelling komen filmen of vastleggen voor commerciële doeleinden, stuur dan even een mailtje naar info@dewolfentertainment.nl

Huisregels:
U dient de huisregels op te volgen. Mocht u om wat voor reden ook deze huisregels overtreden mag De Wolf Entertainment u de toegang van het gebouw ontzeggen.

* Bezoekers van de theatervoorstelling dienen akkoord te gaan met een fouillering bij de ingang, indien verzocht.
* Er moet voldaan worden aan de Nederlandse wettelijke verplichting van een geldig legitimatiebewijs, indien verzocht.
* Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
* Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
* Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
* Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op en rondom de locatie.
* Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
* De Wolf Entertainment en Het GroenOord “Work & Play zijn niet aansprakelijk voor eventuele diefstal van uw persoonlijke spullen.
* Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.

De Wolf

Randy Boek Nu