Randy Blommaert

De volkszanger van de Wolf Entertainment

Biografie Randy Blommaert

Op 24 December 1990 is Randy Blommaert geboren in Zeeuws-Vlaanderen.

Randy nam op 10-jarige leeftijd door het nummer ”ik zing dit lied voor jou alleen” te zingen, de eerste prijs op een talenten jacht in ontvangst.

Het publiek raakte geëmotioneerd door dat Randy een bos bloemen bracht naar zijn oma die op dat moment in het publiek zat. Randy is op 16-jarige leeftijd van Zeeuws-Vlaanderen verhuisd naar Leiden waar het gevoel om op de bühne te staan steeds sterker werd.

Na wat jaren mee te doen aan verschillende talentenjachten wist hij vele finaleplaatsen te veroveren.
Om het gelijk goed aan te pakken is Randy dan ook zanglessen gaan volgen en zo is zijn zangcarrière geboren.

Zanger Randy Blommaert

Randy is een graag geziene zanger en geliefd bij jong en oud publiek. Kortom deze jongeman leeft voor muziek en het vermaken van zijn publiek.

Randy bestormt momenteel de hitlijsten met zijn succesvolle single “zo mooi”. Inmiddels treedt deze enthousiaste zanger overal in het land op en overal waar hij komt is het een groot feest!

Deze Artiest is niet meer weg te denken op alle soorten gelegenheden. Denk aan een bruiloft, verjaardag, jubileum, festivals, braderieën en evenementen. Alles is mogelijk bij deze talentvolle zanger.

Dit jaar zijn wij bezig bij De Wolf Entertainment om een nieuwe hit voor Randy te produceren dus hou onze website goed in de gaten!

Randy Blommaert boeken voor een optreden?

Als u Randy Blommaert wilt boeken voor een optreden dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wil. Randy Blommaert is getalenteerd en is een absolute meerwaarde voor uw evenement. Met bekende Hollandse hits tot verschillende medleys laat Randy Blommaert het publiek niet stilstaan.

Randy Blommaert boeken compleet!

Wij van De Wolf Entertainment kunnen u professionele geluidstechniek tot 300 aanwezigen en een (basis) lichtshow aanbieden. Verwacht u meer gasten, laat ons weten hoeveel. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passende oplossing.

Het is pas feest als Randy Blommaert bij u langs is geweest!

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het aanvraagformulier.

Bekijk hier de videoclip van Randy Blommaert
“Zo Mooi”

 

De Wolf

Randy Boek Nu